Behoud het Grieks in het middelbaar onderwijs!

Twee jaar geen Grieks aangeboden wegens te weinig leerlingen? Vak afgeschaft. Na ruim 180 jaar dreigt het Grieks te verdwijnen in het College van Melle door een administratieve beslissing. De jongere leerlingen moeten kiezen: andere school of andere richting (De Morgen, 7 juni 2016)

Kathleen Cools, Kurt Defrancq, Jan Hautekiet, Tom Lanoye, Jan Leyers, Guy Mortier, Bart Peeters, An Pierlé, Jef Vermassen en Mark Uytterhoeven zijn tien van de inmiddels meer dan 10.650 ondertekenaars van deze petitie voor het behoud van het Grieks en de vrijheid, diversiteit en kwaliteit van studiekeuze in het Middelbaar Onderwijs! Word één van hen door op onderstaande link te klikken.

🔗 Vlaams Minister van Onderwijs Hilde Crevits: Behoud het Grieks in het Middelbaar Onderwijs!

Beluister hier het interview met prof. dr. Mark Janse bij Hautekiet (Radio 1, 15 juni 2016):

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *